Welcome

Ahoj, Jmenuji se Jirka Svoboda, je mi 16, zajímám se o hry, aktuální dění, rád píšu a tak jsem i redaktorem na Rockstar Games CZ. Na tomto blogu najdete souhrn mých pocitů, naprosto subjektivních názorů, věcí okolo her, věcí okolo sociálních témat, nářků, blbostí, nesrozumitelných odkazů a hovadin, které byste si asi normálně nepřečetli.

úterý 14. dubna 2015

Google+ nikdo nepoužívá(?)

O víkendu jsem s potěšením zjistil,  že takových ten obecný názor o tom,  že Google+ nikdo nepoužívá a že je k ničemu nemusí být určitě úplně pravda. Jak jsem zjistil,  jde o docela rozvinuté komunity,  jde jen o to přidat se do té správné. Stačí si prostě najít skupinu s oblíbeným tématem a dostatečným počtem lidí. Věřím,  že vás to chytne. Má to stejné funkce jako jakákoliv jiná sociální síť, ale jelikož ji,  alespoň v našich končinách aktivně nepoužívá zase tolik lidí, je zde pořád větší šance na prosazení.
Další věc je,  že spousta lidí říká že G+ nepoužívá, ale opak je pravdou a většinou o tom ani neví. Úžasně propojený systém služeb od Googlu totiž automaticky sdílí na G+ profil většinu veškeré aktivity. Stačí třeba okomentovat video na YouTube nebo napsat třeba příspěvek na Bloggeru :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat